MENU

Installatiebedrijf Appelscha

Verbouwing in de planning?

Installatiebedrijf Zandvoort is in Appelscha een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van verbouwing, nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Geen klus is te groot of te klein en ook in Appelscha gaan wij elke uitdaging aan. U kunt bijvoorbeeld onze loodgieter inschakelen voor het vervangen van uw sanitair. Of onze installateur, die u kan helpen bij de aanleg van vloerverwarming. Ook voor cv ketel onderhoud, badkamer verbouwen en de aanleg van airco en ventilatie bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op zodat wij u meer kunnen vertellen over onze uitgebreide dienstverlening in Appelscha.

Een eigen woning in Appelscha? Schakel een professionele installateur in!

Heeft u een eigen woning in Appelscha? Dan weet u waarschijnlijk als geen ander dat er altijd wel wat te klussen valt. De ene keer zijn het kleine klusjes zoals het in elkaar zetten van een kastje. De andere keer echter wilt u het misschien grootser aanpakken en uw woning in Appelscha verbouwen. Een badkamer verbouwen, het aanleggen van nieuwe vloerverwarming: noem maar op. Dit wilt u waarschijnlijk aan een professioneel bedrijf overlaten. Dat is precies waar Installatiebedrijf Zandvoort u bij kan helpen. Wij denken altijd in kansen en kiezen samen met u voor de best mogelijke oplossing. Ook voor cv ketel onderhoud, waar u een onderhoudscontract voor uw cv bij kunt afsluiten, kunt u bij onze installateur en loodgieter terecht!

Installatiebedrijf Appelscha

Voor een comfortabel huis

Een woning is veel meer dan alleen vier muren en een dak. Het is een plek waar u zich thuis hoort te voelen. Veilig en vertrouwd en comfortabel. De dienstverlening van Installatiebedrijf Zandvoort is er dan ook op gericht om zeker bij te dragen aan dat ‘thuisgevoel’. Wanneer u een loodgieter of installateur inschakelt of uw badkamer wilt verbouwen, wilt u er immers op vooruit gaan. Hieronder ziet u een greep uit onze dienstverlening waar u ons in Appelscha voor kunt inschakelen:

  • Cv ketel onderhoud en afsluiten onderhoudscontract voor uw cv
  • Verbouwing en renovatie
  • Loodgieterswerk en sanitair
  • Airco & ventilatie en aanleg vloerverwarming
  • Dakwerkzaamheden

U kunt op ons installatiebedrijf rekenen!

Kortom: voor al uw bouwklussen kunt u ons Installatiebedrijf Zandvoort in Appelscha inschakelen. Heeft u onze loodgieter of installateur nodig? Of wilt u graag een onderhoudscontract voor uw cv afsluiten? Bel ons dan op telefoonnummer 06-15876976. Mailen kan ook naar: info@installatiebedrijfzandvoort.nl. Wij hopen u ook tot onze tevreden klanten in Appelscha te kunnen rekenen!

Van alle markten thuis in Appelscha

Wilt u uw badkamer verbouwen of vloerverwarming laten plaatsen? Ons installatiebedrijf in Appelscha is van alle markten thuis. Zo beschikken wij over een loodgieter, maar ook over een installateur die u kan helpen met bijvoorbeeld cv ketel onderhoud / onderhoudscontract cv.