MENU

Badkamer verbouwen

Precies zoals u gedroomd had

Een badkamer verbouwen is een hele klus. Het is dus ook niet zo raar dat u (een deel van) deze verbouwing uit wilt besteden. Het verbouwen van een ruimte bestaat uit erg veel losse opdrachten. Het leidingwerk moet misschien verlegd worden. Er wordt misschien vloerverwarming aangebracht. Het tegelwerk moet geplaatst worden. Het sanitair moet geplaatst worden. Kortom, de verbouwing van een badkamer levert u heel veel klussen voor één project. Het is het meest verstandig al deze klussen bij één bedrijf neer te leggen. En wel bij Installatiebedrijf Zandvoort. Neem snel contact met ons op via 06-15876976! Dan bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden als wij uw badkamer gaan verbouwen.

Een badkamer verbouwen: wat komt er zoal bij kijken?

Het verbouwen van een badkamer gaat zoals gezegd gepaard met een grote lijst aan losse klusjes. Installatiebedrijf Zandvoort weet dit als geen ander. Daarom hebben wij ons al deze losse klusjes meester gemaakt. Wilt u een nieuwe badkamer? Dan vragen wij u eerst wat u er zoal aan wilt laten verbouwen. Het zal u geheid een prettig gevoel geven dat wij elke klus kunnen aannemen. U hoeft dus niet te zoeken andere bedrijven. Geen afzonderlijke contracten. Geen verschillende voorwaarden. Geen afwijkende planningen, waardoor het hele project uit balans raakt. Maar lekker makkelijk alles-in-één. Weet u al wat u wenst voor uw nieuwe badkamer? Vloerverwarming misschien? Nieuw leidingwerk misschien? Via ons kan het allemaal. Bespreek uw wensen met ons door. Dan stellen wij een mooie, vrijblijvende offerte voor u op. Dan kunt u precies zien tegen welke lage prijs wij het verbouwen van uw badkamer kunnen realiseren.

Wat wij nog meer doen

Uiteraard verbouwen wij niet alleen badkamers. Omdat wij zo veelzijdig zijn in ons aanbod aan klussen, kunnen wij ook zeer vakkundig andere diensten voor u aanpakken. Wat dacht u namelijk van grondig onderhoud aan uw:

  • CV ketel
  • Riolering
  • Dakgoten
  • Radiatoren
  • Ventilatiesysteem

Breng uw gehele project onder bij ons

Bent u er al van overtuigd dat wij dé partij zijn om uw gehele project aan over te dragen? Wij zorgen voor dat perfect plaatje. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen. Maken een mooie offerte op. En leveren binnen de besproken tijd het resultaat. Wilt u een afspraak met ons maken? Bel dan naar telefoonnummer 06-15876976. Of stuur uw verzoek naar e-mailadres info@installatiebedrijfzandvoort.nl. Installatiebedrijf Zandvoort komt graag uw badkamer verbouwen, precies naar uw wens!