MENU

Zink

Tijd voor een nieuwe dakgoot?

Is uw dakgoot hoognodig aan vervanging toe en heeft het al de nodige schade veroorzaakt? Of wilt u dit alles juist voorkomen? Installatiebedrijf Zandvoort plaatst of vervangt al jaren dak- en kilgoten van woningen en bedrijfspanden. We kunnen in principe onderscheid maken in 4 verschillende soorten van goten:

  • Mastgoten
  • Bakgoten
  • Op maat gezette goot
  • Kilgoten

Mast- en bakgoten zijn de goten die in standaard beugels worden gemonteerd. Deze goot hangt meestal ook buitenshuis. Je hebt hier keuze uit verschillende standaard maten van de goot.

Een op maat gezette goot wordt vooraf ingemeten en geleverd in stukken van 3 meter. Deze goot wordt speciaal op de fabriek gezet en ook de grote van de kraal kunnen we laten variëren. Deze goot zit vaak in een getimmerde, handgemaakte bak. Kilgoten zijn de goten om het water op te vangen tussen de pannen op het dak. Ook deze worden meestal ingemeten in het werk.

Zink

Installatiebedrijf Zandvoort is gevestigd in Veenhuizen. Vanuit hier zijn wij werkzaam in regio Noord-Nederland in steden zoals Assen, Groningen, Roden, Drachten, Heerenveen, Meppel, Oosterwolde, Appelscha, Smilde, Hoogezand, Winschoten en Norg