MENU

Vloerverwarming

Voor lekkere warme voetjes

Bent u ook zo toe aan lekkere vloerverwarming? Dan bent u bij Installatiebedrijf Zandvoort aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u graag aan een lekkere warme vloer. En gezien warme lucht stijgt, verwarmt uw vloerverwarming ook direct de rest van de ruimte. U heeft met deze vorm van verwarming dus het beste van twee werelden. Lekkere warme voetjes (zeker in standaard koudere ruimtes als badkamers) en een lekker leefklimaat. Geef uw wensen aangaande verwarming aan ons door. Dan maken wij een heldere offerte op. Bel nu 06-15876976 om een afspraak te maken voor uw vloerverwarming!

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming

Meer informatie over vloerverwarming

Graag leggen wij u wat meer uit over de vele voordelen van vloerverwarming. Als u uw (woon)ruimte verwarmt met deze vorm van verwarming, dan wordt de temperatuur in deze ruimte optimaal verdeeld. U heeft dus geen last meer van een enkele warme hoek, omdat daar toevallig de radiator zit. Uw hele ruimte is met deze verwarming lekker warm. Een ander groot voordeel is het besparen op uw kosten. Een vloerverwarming geeft namelijk een constante lekkere warmte. Maar liefst 60% van de warmte bestaat uit stralingswarmte. Hierdoor is er nauwelijks sprake van luchtcirculatie. Daardoor is het in veel gevallen stukken voordeliger dan conventionele verwarming. Die blijft maar blazen, en u blijft maar stoken, terwijl een ruimte er vaak niet eens merkbaar warmer door wordt. Onze verwarming is toepasbaar onder een tegelvloer, tapijt of een houten vloer. Wilt u een nieuwe vloer boven uw nieuwe verwarming? Ook die leggen wij meteen graag voor u aan. Bent u ook overtuigd van onze A tot Z aanpak?

Onze andere diensten

U begrijpt, als u vloerverwarming wenst, is Installatiebedrijf Zandvoort uw ideale partner. Maar ook voor andere klussen kunt u ons eenvoudig inschakelen via 06-15876976. Voor grote projecten en voor storingen die direct verholpen moeten worden. Wij helpen particulieren en bedrijven met allerhande klussen. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor:

  • Allerhande loodgieterswerk
  • Airco en ventilatie aanbrengen
  • CV ketel onderhoud en reparatie

Wilt u ook vloerverwarming?

Bent u overtuigd geraakt door bovenstaand verhaal? Wenst u nu ook die warme voetjes? Die lagere energierekening? En die lekkere constante en perfect verdeelde warmte in uw pand? Kies dan voor de verwarming van Installatiebedrijf Zandvoort. U bereikt ons via telefoonnummer 06-15876976. Als u liever mailt mag u een mailtje sturen naar info@installatiebedrijfzandvoort.nl. Dan voorzien wij uw vloer straks van de heerlijkste vloerverwarming!

Installatiebedrijf Zandvoort is gevestigd in Veenhuizen. Vanuit hier zijn wij werkzaam in regio Noord-Nederland in steden zoals Assen, Groningen, Roden, Drachten, Heerenveen, Meppel, Oosterwolde, Appelscha, Smilde, Hoogezand, Winschoten en Norg