MENU

Loodgieter

Alles op het gebied van leidingswerk

Heeft u behoefte aan een loodgieter? Die uw leidingen komt verleggen? Af afvoer onderhoudt? Uw CV-installatie vernieuwd? Of het gas en water in uw pand onder handen neemt? Voor al dit loodgieterswerk bent u bent bij de loodgieter van Installatiebedrijf Zandvoort aan het juiste adres. Wij verwarmen uw huis met de lekkerste vloerverwarming. Maar wij verkoelen uw pand ook graag met de beste airco. Wij verfrissen uw woning met een goed werkende riolering. En wij verhelpen die lekkende kraan. Kortom, alles dus. Bel nu snel 06-15876976 om een afspraak te maken met onze loodgieter!

Waarvoor onze loodgieter zoal ingezet kan worden

Zoals u hierboven al begrepen heeft, vallen erg veel diensten onder het vak van de loodgieter. Loodgieterswerk is dan ook een zeer groot aspect van elk pand. Of het nu een woning of een bedrijfspand betreft. Het lastige is vaak dat loodgieterswerk vooral de minder zichtbare aspecten van een pand betreft. Denk aan het riool en de (verwarmings)leidingen voor water en gas. Desalniettemin zijn al deze onzichtbare elementen enorm belangrijk voor uw woon- en werkgenot. Het is dus geen overbodige luxe deze zaken perfect werkend te krijgen. En te houden. Schakel hiervoor onze loodgieter in. Hij pakt elke klus met evenveel plezier op. En hij gaat pas terug naar onze vestiging in Veenhuizen als u volledig tevreden bent met het resultaat. Wacht niet langer. Bel nu naar Installatiebedrijf Zandvoort! U bereikt ons via 06-15876976.

Wat valt er zoal onder loodgieterswerk?

Onze loodgieter is voor werkelijk elke klus in te schakelen. Waarschijnlijk heeft u zelf al wel een (dringende) reden in een gedachten om hem in te schakelen. Het kan echter nooit kwaad eens naar zijn andere diensten te kijken. Naast het repareren van storingen of het aanleggen van nieuw leidingwerk, is het namelijk ook nooit onverstandig grondig onderhoud te laten plegen. Zo kan onze vakman de volgende elementen in uw woning of bedrijfspand eens goed controleren en onder handen nemen:

  • Afvoer
  • Sanitair
  • Riolering
  • Gas- en waterleiding
  • Verwarmingssystemen
  • Zinken en koperen goten
  • Bitumen en EPDM daken

Schakel nu onze loodgieter in!

Behoeft u ook hulp op bovenstaande vlakken? Dan staan de specialisten van Installatiebedrijf Zandvoort graag voor u klaar. U bereikt onze vakmensen op telefoonnummer 06-15876976. Mailt u liever? Stuur uw vragen of wensen in dat geval naar e-mailadres info@installatiebedrijfzandvoort.nl. Dan neemt onze loodgieter zo spoedig mogelijk contact met u op!