MENU

Installatiebedrijf Veenhuizen

Voor al uw klussen in en om het huis

Installatiebedrijf Zandvoort in Veenhuizen is uw ideale partner als het gaat om bouw- en verbouwwerkzaamheden. Zo hebben wij al vele jaren ervaring. En hebben wij ons gespecialiseerd in het verzorgen van allerlei klussen in en om uw pand. Daarmee hebben wij ons neergezet als dé installateur/loodgieter van regio Veenhuizen. Voor zowel particulieren als bedrijven. Dus wilt u uw badkamer laten verbouwen? Heeft uw cv ketel onderhoud nodig? Behoefte aan vloerverwarming deze koude dagen? Schakel dan Installatiebedrijf Zandvoort uit Veenhuizen in!

Wat wij voor u vanuit Veenhuizen kunnen betekenen

Zoals gezegd pakken wij graag alle klussen in en om uw woning of bedrijfspand op. Wij zijn uw loodgieter, installateur, allround klusser en adviseur. Kortom, wij zijn uw volledige aannemersbedrijf. Dat betekent voor u dat u niet meer hoeft te onderhandelen met meerdere bedrijven. U kunt al uw wensen en eisen bij één installatiebedrijf in Veenhuizen onderbrengen. Wij bespreken uw ideeën zorgvuldig door, geven desgewenst advies en voeren alle (ver)bouwwerkzaamheden uit. Ook voor projectaanname, bouwbegeleiding of de aan- of afvoer van materiaal kunt u prima bij ons terecht. Weet u niet zeker of uw project in Veenhuizen of omgeving door ons opgepakt kan worden? Geef uw wensen dan eerst aan ons door. Dan stellen wij gratis een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

Installatiebedrijf Veenhuizen

De diensten van Installatiebedrijf Zandvoort

Graag geven wij u alvast een overzicht van diensten die wij voor u kunnen realiseren. Zo kunt u ons in Veenhuizen inschakelen voor:

  • CV ketel onderhoud
  • Dakgoten vervangen
  • Badkamer verbouwen
  • Airco/ventilatie aanbrengen
  • Vloerverwarming aanbrengen

Regel een onderhoudscontract voor uw CV

Een CV ketel heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo blijft hij goed werken en verlengt u de levensduur. Wilt u niet elk jaar moeten herinneren een mannetje voor het CV ketel onderhoud in te schakelen? Kies dan voor een onderhoudscontract voor uw CV. Zo weet u zeker dat uw CV ketel optimaal blijft werken. Doen er zich toch plotseling problemen voor? Dan komen onze vakmensen, ook naast het onderhoudscontract voor uw CV, zeer snel langs om het probleem te verhelpen.

Maak een afspraak vanuit Veenhuizen

Kortom, heeft u een installateur/loodgieter nodig? Voor vloerverwarming bijvoorbeeld? Of mogen wij uw badkamer verbouwen? Neem dan nu contact op met Installatiebedrijf Zandvoort. Bel snel naar 06-15876976. Of stuur een mailtje naar info@installatiebedrijfzandvoort.nl. Dan komen onze vakmensen zo snel mogelijk naar Veenhuizen toe!

Van alle markten thuis in Veenhuizen

Wilt u uw badkamer verbouwen of vloerverwarming laten plaatsen? Ons installatiebedrijf in Appelscha is van alle markten thuis. Zo beschikken wij over een loodgieter, maar ook over een installateur die u kan helpen met bijvoorbeeld cv ketel onderhoud / onderhoudscontract cv.